Home

FOTO VAN DE MAAND: VRIJ ONDERWERP

Foto gemaakt door Sjoerd Hogerhuis. We zien hier een opname van een spiegeling. Let op de voeten !

Technische gegevens: Camera Sony DSCRX100M 6 APS-C, sluitertijd 1/1250 sec, diafragma f6.3, ISO 500, objectief: 24-200 mm op 22 mm.

maandselectie

Alle ingestuurde ledenfoto’s zijn te vinden onder fotogalerie

Zomerexpositie Fotoclub 8-88

Welkom bij de zomerexpositie van Fotoclub 8-88 in de Nije Skalm! We zijn verheugd om u uit te nodigen voor een prachtige tentoonstelling waarin onze leden hun meest betekenisvolle foto’s presenteren.

Elke foto in de tentoonstelling vertelt een uniek verhaal, en we zijn er trots op dat we u de kans kunnen bieden om onze verhalen te ontdekken. Naast de tentoongestelde foto’s hebben we ook een overzichtsboekje samengesteld, waarin u meer kunt lezen over de foto’s en de fotografen achter de lens.

We zijn zeer geinteresseerd in uw mening over de expositie en daarom hebben we een gastenboekje klaargelegd bij de bar van de Nije Skalm. Laat gerust uw opmerkingen achter over wat u heeft gezien en wat u het meest heeft geraakt. We zijn benieuwd naar uw feedback en willen graag weten wat u van onze zomerexpositie vindt.

Kom langs en bewonder de prachtige foto’s die onze leden hebben geselecteerd voor deze expositie. Laat u meevoeren door de verhalen achter de foto’s en geniet van de unieke perspectieven van onze fotografen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij de Nije Skalm.